ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αρχική / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1. Εμπορική Πολιτική

Αν έχετε κατάστημα χονδρικής και θέλετε να γίνετε πελάτες μας δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την φόρμα Νέος Λογαριασμός πατώντας εδώ. Παρακαλώ αποστείλετε ολοκληρωμένα τα στοιχεία σας Υποχρεωτικά πεδία : Επωνυμία , Διεύθυνση , ΑΦΜ , ΔΟΥ τηλέφωνα επικοινωνίας και e-mail (για να σας αποσταλεί κωδικός χονδρικής για το site μας )

Τα στοιχεία που καταχωρείτε κατά την εγγραφή σας είναι αυστηρά προσωπικά και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αποστολή των παραγγελιών σας και για την ενημέρωσή σας, στην περίπτωση που το έχετε επιλέξει.

Σε καμία περίπτωση δε θα γνωστοποιηθούν και δεν θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους.

  • Στο site μας volte-tel.gr χρησιμοποιώντας κατά την είσοδό σας τον προσωπικό σας κωδικό βλέποντας και την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας.
  • Στο e-mail : [email protected]
  • Στα τηλέφωνα επικοινωνίας : 2310.541.542 / 2310.704.806 / 2310.77.80.88
  • Στον αρμόδιο πωλητή της περιοχής σας κατά την επίσκεψή του στον χώρο σας
  • Μετρητοίς από την εταιρεία
  • Μετρητοίς αντικαταβολή
  • Προ-κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας

έκπτωση -5% στα αξεσουάρ κινητών Volte-tel (Κλάση 1)

έκπτωση -3% στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, αξεσουάρ κινητών original, εξοπλισμός εργαστηρίου service, προϊόντα πληροφορικής, μηχανές γραφείου

Στα κινητά τηλέφωνα δεν γίνονται εκπτώσεις

-> Με Επιταγή ως 75 ημερών

έκπτωση βάση ποσοτικής παραγγελίας

Όλες οι παραδόσεις εκτός πόλεως εκτελούνται με ACS COURIER ή ΕΛΤΑ (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) * Ελάχιστο κόστος παραγγελιών 30.00€ καθαρής αξίας. Δευτέρα – Παρασκευή: Η εκτέλεση των παραγγελιών γίνεται την ίδια μέρα για παραγγελίες εκτός πόλεως που έχουν δοθεί μέχρι τις 14:00 και για παραγγελίες εντός πόλεως μέχρι τις 11:00

Η παράδοση για παραγγελίες εκτός πόλεως είναι από 1-2 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την περιοχή και την ημερομηνία έναρξης της αποστολής της παραγγελίας). Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία.

Χρεώσεις για παραδόσεις εκτός πόλεως

1) Για αξεσουάρ κινητών VOLTE-TEL

Η αποστολή για παραγγελίες άνω των 100.00€ καθαρής αξίας γίνεται δωρεάν .Για παραγγελίες χαμηλότερου κόστους υπάρχει χρέωση 3,50€ έως 3 κιλά και 5,50€ από 3-10 κιλά με την ACS και 4,40€ για δέματα έως 3 κιλά (ογκομετρικό μέχρι 10 κιλά και βάρος μέχρι 3 κιλά). Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

2) Για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, αξεσουάρ κινητών ORIGINAL, ανταλλακτικά κινητής τηλεφωνίας, εξοπλισμός εργαστηρίου service, προϊόντα πληροφορικής, μηχανές γραφείου

Η αποστολή για παραγγελίες άνω των 250.00€ καθαρής άξιας γίνεται δωρεάν. Για παραγγελίες χαμηλότερου κόστους υπάρχει χρέωση 3,50€ έως 3 κιλά και 5,50€ από 3-10 κιλά με την ACS και 4,40€ για δέματα έως 3 κιλά (ογκομετρικό μέχρι 10 κιλά και βάρος μέχρι 3 κιλά). Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

3) Για συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Για αποστολή παραγγελιών ανεξαρτήτου ποσού υπάρχει χρέωση 3,50€ έως 3 κιλά και 5,50€ από 3-10 κιλά με την ACS και 4,40€ για δέματα έως 3 κιλά (ογκομετρικό μέχρι 10 κιλά και βάρος μέχρι 3 κιλά), εκτός αν η παραγγελία σας υπόκειται σε μια από τις δύο παραπάνω περιπτώσεις.

Με αγορά τουλάχιστον 5 συσκευών καθαρής αξίας 500,00€ και άνω η χρέωση των μεταφορικών είναι δική μας.

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

4) Για αποστολές service: Μπορείτε να τα αποστείλετε με δική σας χρέωση με οποιαδήποτε courier επιθυμείτε, ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρεία (αποστολή μόνο με ACS ή EΛΤΑ -χρέωση δική μας) με χρέωση 3,50€(ACS courier) ή 4,40€(ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα) στο επόμενο τιμολόγιο. Η αποστολή του Service (επισκευασμένο / μη επισκευασμένο) από την εταιρεία μας στον πελάτη, βαρύνει τον πελάτη με χρέωση 3,50€ (ACS courier) ή 4,40€ (ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα)

*Αν κάποιος πελάτης συνεργάζεται με κάποια άλλη courier , μπορεί η παραγγελία να αποσταλεί με αυτήν (χρέωση παραλήπτη) αν α)κάνει προ-κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό β) αν γίνει αγορά δέματος από την courier γ) αν η αποστολή δεν περιλαμβάνει αντικαταβολή και πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις. Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Όλες οι παραδόσεις προς Κύπρο εκτελούνται με EMS courier σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Για παραγγελίες μεγάλου όγκου, οι αποστολές γίνονται με μεταφορική εταιρεία κάθε Παρασκευή με παράδοση την Τρίτη στην Κύπρο και κατόπιν συνεννόησης. Όλες οι παραδόσεις θα γίνονται μετά την παραλαβή της πληρωμής (προ-κατάθεση).

Χρεώσεις για παραδόσεις για Κύπρο

1)Για αξεσουάρ κινητών VOLTE-TEL κλάση 1

Η αποστολή για παραγγελίες άνω των 250,00€ γίνεται δωρεάν .Για παραγγελίες χαμηλότερου κόστους υπάρχει χρέωση ανάλογη με το βάρος της παραγγελίας.

2)Για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας , αξεσουάρ κινητών ORIGINAL κλάση 8, η αποστολή για παραγγελίες άνω των 500,00€ γίνεται δωρεάν. Για παραγγελίες χαμηλότερου κόστους υπάρχει χρέωση ανάλογη με το βάρος της παραγγελίας.

3)Για συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Για αποστολή παραγγελιών ανεξαρτήτου ποσού υπάρχει χρέωση ανάλογη με το βάρος της παραγγελίας εκτός αν η παραγγελία σας υπόκειται σε μια από τις δύο παραπάνω περιπτώσεις.

2. Εγγύηση και επιστροφές

Η εταιρεία μας παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων της για κάποια προϊόντα 1 έτος και για κάποια προϊόντα 2 έτη. Για κάρτες μνήμης SILICON POWER παρέχουμε ΙΣΟΒΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ . Όλα τα προϊόντα έχουν πιστοποίηση CE και Rohs σύμφωνα με τα standard που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για μηχανές γραφείου / μηχανήματα: Κάθε ζημιά η οποία προκαλείται από ελαττωματικό μέρος του μηχανήματος ή κατασκευαστικό λάθος θα επισκευάζεται χωρίς χρέωση. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνεται αντικατάσταση του μηχανήματος. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει τον τρόπο και το μέρος της επισκευής της ζημιάς κατά την κρίση της.

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από κακή χρήση του μηχανήματος, κακή εγκατάσταση, πτώση ή προσπάθεια επισκευής του από μη εξουσιοδοτημένο service. Επίσης ή εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν βλάβες που προκλήθηκαν από λανθασμένη ηλεκτρική εγκατάσταση ή πτώση της τάσης και διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος. Η εγγύηση παρέχεται στον πρώτο αγοραστή και ισχύει από την ημερομηνία αγοράς του μηχανήματος με την αποστολή του τιμολογίου/απόδειξης αγοράς του.

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να φέρουν τη σήμανση VL.
Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:
Οι ταινίες ασφαλείας , Φιλμ προστασίας και ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σχιστεί ή αφαιρεθεί.
Το προϊόν θα πρέπει να είναι αυστηρώς εντός εγγύησης σε 3 μήνες που παρέχεται.
Το προϊόν δεν θα πρέπει να φέρει σπάσιμο , ράγισμα η γρατζουνιά, η ταινία σύνδεσης να μην έχει κοπεί η να έχει τσακίσει σε καμία περίπτωση.
Δεν θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί η να έχει έρθει σε επαφή κανένα άλλο εξάρτημα με ξένα σώματα όπως υγρά.
Να μην έχει επισκευαστεί και να μην έχει γίνει καμία είδους επέμβαση στο προϊόν.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 7 ημερών αφού συμπληρώσετε την ειδική φόρμα RMA για κάθε προϊόν. Μετά την συμπλήρωση του RMA , παρακαλώ όπως το αποστείλετέ στην εταιρεία με e-mail ή fax και επικοινωνήστε με την εταιρεία. Στα προϊόντα γίνεται αντικατάσταση αφού ελεγχθούν από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας. Αν μετά τον έλεγχο, το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, ο πελάτης βαρύνεται τα έξοδα αποστολών. Ελάχιστη χρέωση 3.00€. Για να κατεβάσετε την φόρμα RMA παρακαλώ πατήστε εδώ.

3. Διαδικασία DOA συσκευών και tablets

Ως συσκευή DOA ορίζεται το προϊόν που πληροί όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
1) Διαπιστώνεται ότι η συσκευή είναι ελαττωματική εντός 5 (πέντε) ημερών από την ημερομηνία αγοράς της από ένα τελικό χρήστη.
2) Η συσκευή έχει παραδοθεί τους τελευταίους 6 μήνες.
3) Η συσκευή πρέπει να είναι καινούργια, με όλα τα εξαρτήματά της και στην αρχική συσκευασία της.
4) Θα προσκομίζεται ένα αποδεικτικό αγοράς από τον τελικό χρήστη (φωτοτυπία τιμολογίου ή απόδειξη αγοράς που να αναφέρει το ΙΜΕΙ της συσκευής μηχανογραφημένα ή απόδειξη ταμειακής η οποία θα αναφέρει το ΙΜΕΙ χειρόγραφα-σφραγίδα & υπογραφή).
5) Θα προσκομίζεται ένα αποδεικτικό επιστροφής (Δελτίο Αποστολής ή Δελτίο Ποσοτικής Παραλαβής) από το συνεργάτη στο οποίο θα αναφέρεται μηχανογραφημένο το ΙΜΕΙ της συσκευής ή χειρόγραφα με σφραγίδα & υπογραφή.
6) Οι δυσλειτουργίες που παρουσιάζει η συσκευή πρέπει να είναι πάντοτε συνέπεια εσωτερικού ελαττώματος της με την προϋπόθεση ότι η εν λόγω συσκευή χρησιμοποιείται από τον τελικό χρήστη για τον προοριζόμενο σκοπό της και δεν υπόκειται σε αμελή μεταχείριση ή κακή χρήση, ενώ ακολουθούνται οι οδηγίες για χρήση και συντήρηση του προϊόντος.
Σημείο Πώλησης
Ο συνεργάτης θα πρέπει να επαληθεύει προηγουμένως ότι η συσκευή που πρόκειται να επιστραφεί από τον τελικό χρήστη θεωρείται DOA και πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζονται παραπάνω.
Σε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι τα Προϊόντα είναι DOA, ο συνεργάτης συμπληρώνει το Έντυπο Περιγραφής Ελαττώματος DOA.
Ο συνεργάτης μας ενημερώνει με e-mail στο [email protected] για τον αριθμό των συσκευών DOA που θέλει να επιστρέψει (Μοντέλο – ΙΜΕΙ ) και εφόσον λάβει απάντηση πρέπει άμεσα να αποστείλει τα προϊόντα στην εταιρεία μας με courier της επιλογής του και με χρέωση αποστολέα.
Όλες οι συσκευές που θεωρούνται από τον συνεργάτη ως DOA αλλά αποστέλλονται πέραν μίας περιόδου δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία αγοράς του τελικού πελάτη θα απορρίπτονται από την Volte-tel Communications και δεν θα εμπίπτουν στη διαδικασία DOA.
Η Volte-tel Communications θα προβεί σε αντικατάσταση της Συσκευής ή πίστωση της αξίας της εντός 20ημέρου από την παραλαβή των συσκευών.
Το Δελτίο Αποστολής θα εκδίδεται στα στοιχεία της Volte-tel Communications
Επωνυμία: Μηλιόπουλος Δημήτριος & ΣΙΑ Ε.Ε
Διακριτικός Τίτλος: Volte-tel Communications
Δραστηριότητα: ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΞΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση έδρας: ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 36 – Τ.Κ. 546 27 ΟΠΙΣΘΕΝ ΒΙΛΚΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΦΜ: 099978330
ΔΟΥ: Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλ: 2310 541542
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η πολιτική DOA αφορά αποκλειστικά τα προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί από την Volte-tel Communications.
Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι, παρακαλούμε εκτυπώστε, συμπληρώστε και στείλετε το παρακάτω έντυπο, μαζί με το προϊόν DOA.

ΕΝΤΥΠΟ DOA MOBILE SMARTPHONES TABLETS

null

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε

Το όνομά σας (απαιτείται)

Το Email σας (απαιτείται)

Θέμα

Υπηρεσία

Το μήνυμά σας

Απορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε

Βοήθεια & Υποστήριξη

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε

ONLINE B2B

Κατάλογος προιόντων

Δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα της εταιρίας

color
https://voltetel.gr/core/assets/skudo/
https://voltetel.gr/
#00319c
style5
paged
Loading posts...
/home/voltetel/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Εισάγετε το email σας
off
off
el